Milloin viimeksi nukuit hyvin?

Parempi uni magnesiumilla

24. huhtikuu • 2023

Magnesium on yksi tärkeimmistä kivennäisaineista, ja sitä tarvitaan yli 300 aineenvaihdunnalliseen reaktioon kehossa. Magnesiumin tunnetuimpia vaikutuksia on lihasten, luuston ja hermoston toiminnan edistäminen sekä väsymyksen ja uupumuksen vähentäminen. Lisäksi magnesium edistää luuston ja hampaiden hyvinvointia.

Suuren suosion saavuttanut Bioteekki Super Magnesium on tunnettu erinomaisesta imeytyvyydestä ja vahvuudesta. Nyt sen rinnalle on kehitetty monipuolinen magnesium-yrttiuutevalmiste paremman unen tueksi.

Bioteekin Super Uni Magnesiumissa magnesium on pääosin erittäin hyvin imeytyvässä aminohappokelaattimuodossa magnesiumbisglysinaattina. Aminohappokelaatissa magnesium on heti imeytymisvalmis ja siten sen vaikutus on nopea ja tehokas. Kelatointi suojaa magnesiumia ruoansulatuskanavassa ja helpottaa sen kuljetusta ohutsuolen limakalvon läpi verenkiertoon.

Lisäksi mukana on sitruunamelissaa ja kamomillaa, jotka auttavat rentoutumaan ja rauhoittumaan ennen nukkumaan menoa. Valmisteen sisältämä L-tryptofaani on välttämätön aminohappo, joka muuttuu elimistössä serotoniiniksi (melatoniinin esiaste). Lisäksi aminohappo L-teaniini vihreästä teestä edistää levollista tilaa.

Bioteekki Super Uni Magnesium sopii jokapäiväiseen käyttöön nautittavaksi ennen nukkumaan menoa. Valmiste on helppokäyttöinen: tabletti on helppo nielaista ja sen voi tarvittaessa puolittaa.

Lue myös nämä artikkelit

BalanticPro on nyt Bioteekki maitohappobakteerit

Bioteekin BalanticPro Maitohappobakteerit ovat nyt Bioteekki Maitohappobakteerit

Bioteekin ilmeuudistuksen myötä BalanticPro- maitohappobakteerisarja saa uuden ulkonäön lisäksi myös...

Lue lisää >
biotiini hiusvitamiini

Biotiini – hiusvitamiini

Mikä on biotiini ja sen käyttötarkoitukset ja miten tärkeä rooli...

Lue lisää >
Väsyttää, naisella on raudan puute

Väsyttääkö jatkuvasti ja epäilet raudan puutetta? Tässä herkkävatsaisille uusi vaihtoehto

Väsyttääkö jatkuvasti ja epäilet raudan puutetta? Tässä herkkävatsaisille uusi vaihtoehto...

Lue lisää >