Me olemme

Olemme Suomen Bioteekki, vuonna 1993 perustettu perheyritys jonka toiminta tähtää jokapäiväisen terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen. Tuotevalikoimamme koostuu laadukkaista tuotteista sekä monesta eri tuoteryhmästä. Valikoimastamme löydät esim. vitamiineja ja kivennäisaineita, maitohappobakteereita, antioksidantteja ja rasvahappoja. Tuotteiden huippulaadusta vastaavat oman tuotekehityksemme kunnianhimoiset, oman alansa ammattilaiset. Haluamme tarjota sinulle terveyden ja hyvän olon edistämiseen laadukkaat, turvalliset ja inspiroivat tuotteet. Me Bioteekilla laitamme asiat hyvinvointijärjestykseen ja olemme täällä sinun hyvinvointiasi varten.

Suomalainen perheyritys

Olemme ylpeitä siitä, että olemme suomalainen perheyritys. Meillä on pitkä historia, Suomen Bioteekki on perustettu vuonna 1993. Paljon on muuttunut vuosien varrella, mutta toimitamme lähtökohta, halu tarjota suomalaiselle kuluttajalle hänelle sopivia, laadukkaita ja luotettavia tuotteita, on edelleen sama.

Laatu & luotettavuus

Tuotteidemme lähtökohta on aina laatu ja luotettavuus. Kunnianhimoinen ja osaava tuotekehitystiimimme vastaa siitä, että tuotteemme ovat juuri suomalaisten kuluttajien tarpeita vastaavat. Hyödynnämme ajankohtaista tutkimustietoa ja etsimme tuotteisiimme aina laadukkaat raaka-aineet. Haluamme tarjota sinulle parhaat tuotteet, parhaan osaamisen ja ajankohtaisimman tiedon. Olemme täällä sinun hyvinvointiasi varten.

Bioteekki - laatu ja luotettavuus

Hyvinvointiasi varten

Olemme täällä sinun hyvinvointiasi varten. Haluamme tarjota suomalaiselle kuluttajalle laadukkaita, ajankohtaisia, innovatiivisia ja inspiroivia tuotteita jokaisen oman terveyden ja hyvinvoinnin tueksi. Uskomme, että löydät huippulaadukkaista tuotteistamme juuri sinun tarpeisiisi sopivat tuotteet.

Meidän tuotteemme

Tuotteidemme lähtökohta on aina laatu ja luotettavuus. Olemme ylpeitä siitä, että olemme suomalainen perheyritys ja oma kunnianhimoinen tuotekehityksemme vastaa siitä, että tuottemme ovat juuri suomalaiselle kuluttajalle sopivat. Laajasta tuotevalikoimastamme löytyy kattavasti vitamiini ja kivennäisaineita, maitohappobakteereita, rasvahappoja, antioksidantteja ja yrttivalmisteita. Olemme täällä sinun hyvinvointiasi varten ja uskomme että löydät huippulaadukkaista tuotteistamme juuri ne sinun tarpeisiisi sopivat tuotteet.