ajan­kohtaista

näistä puhumme

Tältä sivulta löydät tietoa ajankohtaisista tuotteista ja kampanjoista. Jos kaipaat lisätietoa tuotteisiin tai kampanjoihin liittyen, autamme mielellämme! Voit olla meihni yhteydessä sähköpostitse, info@bioteekki.fi tai ottaa meihni yhteyttä Yhteystiedot-sivulla olevan lomakkeen kautta.

Mies kuntoon!

KP 2000 Total on luonnollinen vaihtoehto miehisen suorituskyvyn ylläpitoon. Tuote sisältää arginiinia, yrttejä ja sinkkiä, joka ylläpitää normaalia testosteronitasoa sekä seleeniä, joka edistää normaalia siittiöiden

Lue lisää

tilaa uutiskirjeemme

Saat ensimmäisten joukossa tietoa uutuuksista ja tarjouksista sekä paljon muuta ajankohtaista ja mielenkiintoista infoa suoraan sähköpostiisi!
* pakollinen kenttä

Sähköpostiosoitteeni lisätään Bioteekin postituslistaan. Voit peruuttaa tilauskirjeen koska vain, sähköpostiemme alaosasta.

Suomen bioteekki

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to admins:
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.

Error: You cannot access the app till you log in to www.facebook.com and follow the instructions given.
Type: OAuthException

4 viikkoa sitten

Bioteekki

Herkullinen pinaatti on nyt sesongissa🌱 Tässä "vihannesten prinssissä" on suhteellisen paljon alfalipoiinia luonnollisesti. Tiedätkö, kuinka paljon pinaattia pitäisi syödä päivittäin, jotta saat riittävästi alfalipoiinia?
a) yhdellä aterialla lisukkeena
b) noin puoli kiloa
c) kilokaupalla
🌱
🌱
🌱
🌱
🌱
🌱
🌱
oikea vastaus: c.
Alfalipoiinia esiintyy luonnollisesti joissain ruuissa, kuten vihreissä kasviksissa ja sisäelimissä, mutta määrä on jopa häviävän vähäinen.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Herkullinen pinaatti on nyt sesongissa🌱 Tässä vihannesten prinssissä on suhteellisen paljon alfalipoiinia luonnollisesti. Tiedätkö, kuinka paljon pinaattia pitäisi syödä päivittäin, jotta saat riittävästi alfalipoiinia?
a) yhdellä aterialla lisukkeena
b) noin puoli kiloa
c) kilokaupalla
🌱
🌱
🌱
🌱
🌱
🌱
🌱
oikea vastaus: c.
Alfalipoiinia esiintyy luonnollisesti joissain ruuissa, kuten vihreissä kasviksissa ja sisäelimissä, mutta määrä on jopa häviävän vähäinen.

4 viikkoa sitten

Bioteekki

Suomen kesä tarjoilee parastaan, kun aurinko hellii ja lämpöä riittää. Moni tykkääkin nauttia auringonotosta rannalla. Auringonpalvojan paras kaveri on Teho Aurinkokapselit, jotka sisältävät luontaisia karotenoideja auringon kypsyttämistä öljypalmun hedelmistä. Valmistetta käytetään erityisesti auringonoton yhteydessä, sillä A-vitamiini edistää ihon säilymistä. Älä myöskään unohda aurinkorasvaa! ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Suomen kesä tarjoilee parastaan, kun aurinko hellii ja lämpöä riittää. Moni tykkääkin nauttia auringonotosta rannalla. Auringonpalvojan paras kaveri on Teho Aurinkokapselit, jotka sisältävät luontaisia karotenoideja auringon kypsyttämistä öljypalmun hedelmistä. Valmistetta käytetään erityisesti auringonoton yhteydessä, sillä A-vitamiini edistää ihon säilymistä. Älä myöskään unohda aurinkorasvaa!

1 kuukausi sitten

Bioteekki

Rakkauden ja intohimon kesä 2020. Älä tingi nautinnostasi, vaan vahvista intiimiä kokemustasi kumppanisi kanssa. KP 2000 Total tarjoaa luonnollisen vaihtoehdon miehisen suorituskyvyn ylläpitoon. Nautinnollista kesää! ❤️ ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Rakkauden ja intohimon kesä 2020. Älä tingi nautinnostasi, vaan vahvista intiimiä kokemustasi kumppanisi kanssa. KP 2000 Total tarjoaa luonnollisen vaihtoehdon miehisen suorituskyvyn ylläpitoon. Nautinnollista kesää! ❤️

@suomenbioteekki

#bioteekki #suomenbioteekki

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää