SUPER UNI MAGNESIUM

SUPER UNI MAGNESIUM

Monipuolinen magnesium-yrttiuutevalmiste paremman unen tueksi


Super Uni Magnesium on magnesiumia, B6-vitamiinia, yrttiuutteita ja aminohappoja sisältävä ravintolisä.

Bioteekin Super Uni Magnesiumissa magnesium on erittäin hyvin imeytyvässä aminohappokelaattimuodossa magnesiumbisglysinaattina sekä omenahappoon sitoutuneena magnesiummalaattina. Aminohappokelaatissa magnesium on heti imeytymisvalmis ja siten sen vaikutus on nopea ja tehokas. Kelatointi suojaa magnesiumia ruoansulatuskanavassa ja kuljettaa sen helposti ohutsuolen limakalvon läpi verenkiertoon.

Super Uni Magnesium sisältää magnesiumin lisäksi myös B6-vitamiinia. Magnesium ja B6-vitamiini edistävät hermoston normaalia toimintaa ja auttavat siten palautumaan päivän koitoksista. Ne edistävät myös normaaleja psykologisia toimintoja, joiden toiminta on tärkeää rauhoittumisessa ja nukahtamisessa.

Super Uni Magnesiumin sisältämät sitruunamelissa ja kamomilla auttavat rentoutumaan ja rauhoittumaan esimerkiksi ennen nukkumaan menoa. Valmisteen sisältämä L-tryptofaani on välttämätön aminohappo, joka muuttuu elimistössä serotoniiniksi (melatoniinin esiaste). Lisäksi aminohappo L-teaniini vihreästä teestä edistää levollista tilaa. 

Nopeavaikutteinen ja vatsaystävällinen Super Uni Magnesium sopii jokapäiväiseen käyttöön nautittavaksi ennen nukkumaan menoa, paremman unen tueksi.Monipuolinen vaikutus paremman unen tueksi

L-Teaniini

L-TEANIINI

L-Teaniini on aminohappo, joka uutetaan vihreästä teestä. Se edistää levollista tilaa.

kamomilla ja sitruunamelissa

KAMOMILLA JA SITRUUNAMELISSA

Iltajuomista tunnetut kamomilla- ja sitruunamelissa-uutteet rentouttavat.

Magnesium ja B6-vitamiini

MAGNESIUM JA B6-VITAMIINI

Magnesium ja B6-vitamiini edistävät hermoston normaalia toimintaa ja auttavat siten palautumaan päivän koitoksista.

L-tryptofaani

L-TRYPTOFAANI

L-tryptofaani on välttämätön aminohappo, joka muuttuu elimistössä serotoniiniksi (melatoniinin esiaste).Annostus

1-2 tablettia päivässä: niellään kokonaisina veden kera. Valmiste on helppokäyttöinen: pinnoitettu tabletti on helppo nielaista ja tabletin voi tarvittaessa puolittaa.

Erikoisruokavalio

Gluteeniton, laktoositon, maidoton, liivatteeton. Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia eikä eläinperäisiä ainesosia.

Käyttörajoitukset

Tuotetta ei suositella raskaana oleville, imettäville eikä lapsille. Ei käytettäväksi yhdessä seuraavien lääkitysten kanssa: uni-, nukahtamis-, masennus-, diabetes- tai verenohennuslääkityksen. Keskustele lääkärin tai apteekkihenkilökunnan kanssa, jos kärsit munuaisten vajaatoiminnasta. Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Pakkauskoot

60 tablettia
Muovipurkissa

1 tabl. 2 tabl.
Magnesium 80 mg 160 mg (21 – 43 %)*
B6-vitamiini 1,4 mg 2,8 mg (100 – 200 %)*
Sitruunamelissauute 200 mg 400 mg
Kamomillauute 70 mg 140 mg
L-tryptofaani 50 mg 100 mg
Vihreä teeuute, josta 100 mg 200 mg
– L-teaniinia /L-teanin 40 mg 80 mg

*osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Magnesiumbisglysinaatti, sitruunamelissauute (Melissa officinalis), magnesiummalaatti, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, beetasyklodekstriini, kalsiumkarbonaatti), L-teaniini vihreästä teestä (Camellia sinensis), kamomillauute (Chamomilla recutita), paakkuuntumisenestoaineet (steariinihappo, piidioksidi), L-tryptofaani, pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, glyseroli), emulgointiaine (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), B6-vitamiini.