Uusi Bioteekki Super Aivot ja Muisti nyt apteekeissa ja terveystuotekaupoissa ja -osastoilla

Super Aivot ja Muisti - muistin ja aivojen suorituskyvyn tueksi

6. kesäkuu • 2024

Viime vuosina aivojen hyvinvoinnista on tullut yleinen terveyshuolen aihe, sillä erityisesti jatkuva stressi kuormittaa aivoja huolestuttavissa määrin. Pitkittyneen stressin vaikutukset voivat näkyä nopeutuneena ikääntymisenä ja muistin haasteina. Aivojen hyvinvointia edistävät mm. riittävä uni, liikunta sekä terveellinen ruoka.

Luonnosta löytyy mielenkiintoisia marjoja ja kasveja, jotka voivat tukea aivoja ja muistia. Esimerkiksi neidonhiuspuu (ginkgo biloba) tukee kognitiiviisia toimintoja ja bakopa tukee muistia. Aroniamarja on taas todellinen antioksidanttipommi.

Aronian hyödyistä voi nyt nauttia Bioteekki Super Aivot & Muisti -valmisteen avulla. Tuote sisältää aronianmarjoista valmistettua, patentoitua ja kliinisesti tutkittua Brainberry®-uutetta. Se on vakioitu sisältämään 35 % aronian polyfenoleja, erityisesti syanidiini-3-O-glykosideja ja -galaktosideja. Polyfenolit ovat tunnetusti tehokkaita antioksidantteja.

Juuri markkinoille tullut Bioteekki Super Aivot & Muisti -valmiste sisältää lisäksi aivojen ja muistin toimintaa tukevaa bakopauutetta sekä kognitiivisia toimintoja tukevaa neidonhiuspuu-uutetta (Ginkgo Biloba). Valmisteessa on myös B6-, B12- ja C-vitamiinia, jotka tukevat psykologisia toimintoja ja hermoston normaalia toimintaa.

Uutuustuote sopii kaikille, jotka haluavat tukea aivojen ja muistin toimintaa – niin opiskeluissa, työelämässä kuin ikääntymisessäkin.

Lue myös nämä artikkelit

Tietoa vitamiineista

Vitamiinit

Vitamiineja on saatava päivittäisestä ravinnosta kehon tarpeita vastaava määrä. Lue...

Lue lisää >

Uusi Bioteekki Super Aivot ja Muisti nyt apteekeissa ja terveystuotekaupoissa ja -osastoilla

Viime vuosina aivojen hyvinvoinnista on tullut yleinen terveyshuolen aihe, sillä...

Lue lisää >
BalanticPro on nyt Bioteekki maitohappobakteerit

Bioteekin BalanticPro Maitohappobakteerit ovat nyt Bioteekki Maitohappobakteerit

Bioteekin ilmeuudistuksen myötä BalanticPro- maitohappobakteerisarja saa uuden ulkonäön lisäksi myös...

Lue lisää >