Super Aivot & Muisti

Super Aivot & Muisti

ERINOMAINEN RAVINTOLISÄ AIVOJEN JA MUISTIN SUORITUSKYVYN TUEKSI

Viime vuosina aivojen hyvinvoinnista on tullut yleinen terveyshuolen aihe, sillä erityisesti jatkuva stressi kuormittaa aivoja huolestuttavissa määrin. Pitkittyneen stressin vaikutukset voivat näkyä nopeutuneena ikääntymisenä ja muistin haasteina. Aivojen hyvinvointia edistävät mm. riittävä uni, liikunta sekä terveellinen ruoka.

Aronia-marja – todellinen antioksidanttipommi!
Marja-aronia (Aronia melanocarpa/mitschurinii) on yksi aronioiden sukuun kuuluvista pensaista, jota viljellään syötävien marjojensa takia. Tämä suomalaistenkin piha-aidoissa kypsyvä, isokokoinen, musta marja on todellinen antioksidanttipommi. Se on yksi monipuolisimmista marjoistamme ja sisältää runsaasti fenolisia yhdisteitä kuten flavonoleja ja antosyanidiineja. Lisäksi se on hyvä kuidun lähde ja siitä saa mm. C-vitamiinia, folaattia, mangaania, magnesiumia sekä rautaa.


Kliinisesti tutkittu Brainberry®-aroniamarjauute
Terveellisyydestään huolimatta moni suomalainen ei hyödynnä marja-aroniaa sen karvaan maun pelossa.

Brainberry® on patentoitu, kliinisesti tutkittu aroniamarjoista valmistettu uute. Se on vakioitu sisältämään 35 % aronian polyfenoleja, erityisesti syanidiini-3-O-glykosideja ja -galaktosideja. Polyfenolit ovat tunnetusti tehokkaita antioksidantteja.

Brainberry merkki

Lisätietoja Brainberry®-aronimarjauutteesta: https://brainberry.eu


Bioteekin Super Aivot & Muisti sisältää patentoitua, kliinisesti tutkittua Brainberry®-aroniamarjauutetta sekä aivojen ja muistin toimintaa tukevaa Bakopauutetta. Valmisteen sisältämä neidonhiuspuu-uute (Ginkgo Biloba) tukee kognitiivisia toimintoja, kun taas B6-, B12- ja C-vitamiini tukevat psykologisia toimintoja ja hermoston normaalia toimintaa.

Tuote sopii kaikille, jotka haluavat tukea aivojen ja muistin toimintaa - niin opiskelujen, työelämän kuin ikääntymisen avuksi.
MONIPUOLINEN VAIKUTUS AIVOJEN JA MUISTIN SUORITUSKYVYN TUEKSI:

BAKOPAUUTE

tukee muistin toimintaa.

GINKGO BILOBA

tukee kognitiivisia toimintoja.

B6-, B12- ja C-vitamiini

tukevat psykologisia toimintoja ja hermoston normaalia toimintaa.
Annostus

1 tabletti päivässä.

Erikoisruokavalio

Valmiste on gluteeniton ja laktoositon. Soveltuu myös vegaaneille.

Käyttörajoitukset

Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Tuotetta ei suositella raskaana oleville, imettäville eikä lapsille. Jos käytät jatkuvaa lääkitystä tai sinulle on jokin pitkäaikaissairaus, varmista tuotteen sopivuus apteekista tai lääkäriltä.

Pakkauskoot

30 tablettia
Muovipurkissa

Vuorokausiannos (1 tabl.) sisältää %*
C-vitamiini 40 mg 50 %*
B6-vitamiini 1,4 mg 100 %*
Foolihappo 200 µg 100 %*
B12-vitamiini 100 µg 4000 %*
Brainberry® 65 mg
Ginkgo biloba 60 mg
Bacopa monnieri 300 mg

*osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Kantaja-aineet (kalsiumkarbonaatti, maltodekstriini), bakopauute (Bacopa monnieri), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), Brainberry® (aroniamarjauute), neidonhiuspuu-uute (Ginkgo biloba), C-vitamiini (kalsiumaskorbaatti), paakkuuntumisenestoaineet (magnesiumstearaatti, piidioksidi), B6-vitamiini (pyridoksaalifosfaatti), foolihappo (pteroyylimonoglutamiinihappo), B12-vitamiini (metyylikobalamiini).