Super Ubikinoni Q10

Super Ubikinoni Q10

Sydämen ja solujen hyvinvointiin!*

Super Ubikinoni Q10 on vahva ja monipuolinen ubikinonivalmiste, jossa on mukana B1-vitamiinia ja luontaista E-vitamiinia tukemassa ja tehostamassa ubikinonin toimintaa. Valmiste on tarkoitettu sydämen hyvinvointiin ja suojaamaan soluja hapettumisstressiltä. Valmiste sopii käyttöön yhdessä statiinien kanssa. Sopii myös jatkuvaan käyttöön. Ubikinonia suositellaan ikääntyville, koska elimistön kyky muodostaa ubikinonia heikentyy ikääntymisen yhteydessä. Ubikinonia suositellaan myös erityisesti statiinien käyttäjille, diabeetikoille, urheilijoille, väsyneille sekä toipilaille.

* Tiamiini (B1) edistää sydämen normaalia toimintaa
* E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä

Annostus

1-2 kapselia päivässä veden kera, mieluiten ruokailun yhteydessä.

Erikoisruokavalio

Tuote on gluteeniton, laktoositon, maidoton ja sokeriton

Käyttörajoitukset

Ei tunneta. Varfariinin käytön yhteydessä INR-arvojen huolellinen seuranta on suositeltavaa. Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Pakkauskoot

60 kapselia

1 kaps.
Ubikinoni Q10 100 mg
Tiamiini (B1) 1,1 mg (100 %*)
E-vitamiini 12 mg (100 %*)

* osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Auringonkukkaöljy, liivate (naudasta), ubikinoni (fermentoimalla valmistettu koentsyymi Q10), glyseroli, D-alfatokoferoli (luontainen E-vitamiini), stabilointiaine (piidioksidi), väri (rautaoksidit), tiamiini (B1)