SUPER LAKTOFERRIINI

SUPER LAKTOFERRIINI

Suomessa valmistettu, monipuolinen ravintolisä raudan imeytymisen tueksi

Laktoferriini on maidon luonnollinen ainesosa, joka sitoo rautaa itseensä jo suolistossa. Super Laktoferriini + rauta & C -vitamiini on monipuolinen ja hyvin imeytyvä ravintolisä raudan imeytymisen tueksi. Valmisteeseen lisätty rauta on hyvin imeytyvässä ja vatsaystävällisessä muodossa patentoituna Ferrochel™ rautabisglysinaattina. Rauta edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja hapen kuljetusta kehossa sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Se edistää myös normaalia punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostumista. Lisätty C -vitamiini parantaa raudan imeytymistä ja edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, sekä auttaa myös vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Laktoferriini sopii erityisesti seuraavissa tapauksissa:
• Alhainen (raudan) ferritiinitaso.
• Rautalisävalmisteet aiheuttavat vatsaoireita tai eivät imeydy kunnolla.
• Kasvissyöjät ja flexitaristit, joilla raudan riittävä saanti on yleensä haastavaa.

Annostus

1 kapseli päivässä.

Erikoisruokavalio

Tuote on gluteeniton.

Käyttörajoitukset

Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Pakkauskoot

40 kapselia
Muovipurkissa

1 kaps. %*
Laktoferriini 150 mg
Rauta (Ferrochel™ rautabisglysinaatti) 7 mg 50 %
C-vitamiini 40 mg 50 %

*% Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Laktoferriini (maidosta, alkuperämaa: EU), kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), täyteaine (selluloosa), natriumaskorbaatti, rautabisglysinaatti Ferrochel™, paakkuuntumisenestoaineet (piioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat).