Super Kalsium Plus

Super Kalsium Plus

Vahva tuki luustolle ja lihaksille!*

Super Kalsium Plus on ainutlaatuinen valmiste luuston ja lihasten hyvinvointiin. Tuote sisältää luonnossa esiintyvää kasviperäistä AlgaeCal®-kalsiumia, joka on erinomaisesti imeytyvä ja helposti elimistön hyväksikäytettävissä. AlgaeCal® on orgaaninen, ympäristöystävällinen ja uusiutuva kalsiumin lähde, joka sisältää luonnollisesti useita tärkeitä kivennäis- ja hivenaineita helposti hyödynnettävässä muodossa. AlgaeCal®:lla on tutkitusti luun mineraalitiheyttä tukeva vaikutus sekä naisilla että miehillä. Monipuolinen Super Kalsium Plus sisältää myös magnesiumia sekä luonnollisia, hyvin imeytyviä D3- ja K-vitamiineja.

Kalsium on luuston ja hampaiden tärkein rakennusaine. Elimistön kaikki solut tarvitsevat kalsiumia, koska se säätelee monia tärkeitä elintoimintoja. D-vitamiini ja magnesium edistävät kalsiumin normaalia imeytymistä ja hyödyntämistä. K-vitamiini sitoo kalsiumin elimistössä luustoon ja siten sekä kalsium että K-vitamiini edistävät luuston pysymistä normaalina. Magnesium, kalsium ja D-vitamiini edistävät myös lihasten normaalia toimintaa. Super Kalsium Plus sisältää siis paketillisen luuston rakennusaineita ja lihasten toimintaa vahvistavia tekijöitä.

* Kalsium, magnesium, D-vitamiini ja K-vitamiini edistävät luuston pysymistä normaalina. Kalsium, magnesium ja D-vitamiini edistävät lihasten normaalia toimintaa.

Annostus

1-3 kapselia päivässä, niellään kokonaisena veden kera.

Erikoisruokavalio

Laktoositon, maidoton ja liivatteeton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia.

Käyttörajoitukset

Tuote on ensisijaisesti suunnattu aikuisille, ja sen käytöstä lapsilla kannattaa keskustella terveydenhuoltohenkilöstön kanssa. Kapselin D-vitamiini, kalsium- ja magnesiummäärät ovat turvallisia noin kouluikäiselle lapselle. K-vitamiinille ei ole asetettu turvallisen saannin ylärajaa aikuisille tai lapsille. Tuotetta ei suositella käytettäväksi verenohennuslääkkeiden kanssa.

Pakkauskoot

90 kapselia

1–3 kaps.
Kalsium 283–850 mg (35–106 %*)
Magnesium 83–250 mg (22–67 %*)
K2-vitamiini 33–100 μg (44–133 % *)
D3-vitamiini 10–30 μg (200–600 %*)

* osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

AlgaeCal® (orgaanisesti sitoutunutta kalsiumia ja magnesiumia)
Hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselikuori)
Magnesiumoksidi
K2-vitamiini (menakinoni-7)
D3-vitamiini (kolekalsiferoli jäkälästä)
Paakkuuntumisenestoaine (kasviperäiset rasvahappojen magnesiumsuolat)