Super E-vitamiini

Super E-vitamiini

Hyvin imeytyvä, vahva ja monipuolinen E-vitamiinivalmiste

Super E-vitamiini sisältää luontaista alfatokoferolia, joka on E-vitamiinin aktiivinen muoto. Lisäksi valmisteessa on monipuolisesti muita luontaisia tokoferoleita, kuten beeta-, gamma- ja delta-tokoferolia sekä alfa-, beeta-, gamma- ja delta-tokotrienolia, joista erityisesti tokotrienolien vaikutukset ovat olleet tutkijoiden kiinnostuksen kohteina viime vuosina.
E-vitamiini on tärkeä rasvaliukoinen vitamiini, joka toimii kehossa vahvana antioksidanttina. E-vitamiini auttaa suojaamaan soluja hapettumistressiltä. Hapettumisstressillä tarkoitetaan prosessia, jossa elimistö polttaa happea ja sivutuotteena syntyy aktiivisia happiyhdisteitä. Elimistö suojautuu hapettumisstressiä vastaan antioksidanteilla. E-vitamiini tunnetaan mm. kauneusvitamiinina. Ravinnossa E-vitamiinia esiintyy esimerkiksi kasviöljyissä, siemenissä ja täysjyväviljassa.

Annostus

Yksi kapseli päivässä, niellään kokonaisena veden kera.

Erikoisruokavalio

Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Laktoositon, maidoton.

Käyttörajoitukset

Ei tiedossa. Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Pakkauskoot

60 kapselia
Läpipainopakkaus pahvikotelossa

1 kaps.
E-vitamiini
– josta tokoferoleja
– josta tokotrienoleja
100 mg (830 %*)
– 100 mg
– 30 mg

* osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Kylmäpuristettu pellavansiemenöljy
liivate
D-alfatokoferoli (luontainen E-vitamiini soijasta)
tokotrienolipitoinen öljypalmun hedelmämehu-uute (EvNolTM)**
kosteudensäilyttäjä (glyseroli)