brändit ja tuotteet

Super D-vitamiini, 50 mikrog.

Bioteekin SuperD-vitamiini 50mikrog 100kaps

Oliiviöljyssä oleva vahva ja luonnollinen D-vitamiini luustolle, lihaksille ja vastustuskykyyn.

Super D-vitamiini -kapseleissa on D3-vitamiinia 50 mikrogrammaa oliiviöljyssä. Oliiviöljy on luontaisin kantaja D-vitamiinille, sillä öljy edistää rasvaliukoisen vitamiinin imeytymistä. Valmisteen D-vitamiinin imeytyminen on siis omaa luokkaansa. Vahva vaihtoehto!
D-vitamiini on monivaikutteinen vitamiini, ja se liitetään perinteisesti lujaan luustoon ja aurinkoon. D-vitamiini on tärkeä luustolle, sillä se edistää kalsiumin aineenvaihduntaa ja kalsiumin kiinnittymistä luustoon. D-vitamiini tukee myös vastustuskykyä ja lihasten toimintaa.
Lisäksi D-vitamiini tukee solujen uudistumista, sillä se osallistuu solujen jakautumisprosessiin. Auringonvalon vaikutuksesta iholla muodostuu D-vitamiinia, mutta Suomen olosuhteissa näin tapahtuu vain kesäkuukausina. Tästä syystä jokaisen on tärkeää huolehtia riittävästä D-vitamiinin saannista. D-vitamiinilisää suositellaan ympärivuotisesti erityisesti lapsille ja nuorille, ikäihmisille ja raskaana oleville.
Yksi kapseli päivässä, niellään kokonaisena veden kera.
Laktoositon, maidoton, hiivaton, soijaton, ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia.
Ei tiedossa. D-vitamiinin pitkäaikaisen saannin ei suositella ylittävän aikuisilla 100 μg, lapsilla 25 μg, ilman D-vitamiinitasojen seurantaa. Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.
100 kapselia
Muovipurkissa
1 kaps.
D-vitamiini 50 µg
(2000 KY, 1000 %*)

* osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Oliiviöljy
Liivate (nauta)
Kosteudensäilyttäjä (glyseroli)
Kolekalsiferoli