brändit ja tuotteet

Super D-vitamiini 125 mikrog.

Bioteekin Super D-vitamiini extravahva

Extra vahva, luonnollinen ja hyvin imeytyvä D-vitamiini oliiviöljyssä

Bioteekin Super D-vitamiini on extra vahva, luonnollinen ja hyvin imeytyvä D3-vitamiini öljykapselissa. Yksi kapseli sisältää 125 mikrogrammaa D3-vitamiinia oliiviöljyssä. Kapselin sisältämä öljy edistää rasvaliukoisen D-vitamiinin imeytymistä, mistä johtuen D-vitamiinin imeytyminen on tehokasta. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja sillä on tärkeä rooli vastustuskyvyn tukemisessa. D-vitamiini edistää myös normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä sekä luiden ja hampaiden pysymistä normaaleina.
Yksi kapseli päivässä; niellään kokonaisena veden kera. Kuuriluontoiseen käyttöön.
Ei sisällä makeutusaineita, aromeja tai säilöntä- ja väriaineita. Laktoositon, maidoton, hiivaton, soijaton ja gluteeniton.
D-vitamiinin hyväksyttävän päiväsaannin yläraja EU:ssa on 100 μg. Tästä tuotteesta saatavan D-vitamiinin vuorokausiannos ylittää tämän määrän. Tuotteen käyttöä suositellaan ainoastaan aikuisille, jotka tietävät oman D-vitamiinitasonsa.
Ei suositella lapsille, raskaana oleville tai imettäville.

Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.
30 kapselia (21 g), purkissa
1 kaps.
D3-vitamiini 125 μg (5000 IU)
(2500 %)*

*osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Oliiviöljy
Liivate
Vesi
Kosteudensäilyttäjä (glyseroli)
D-vitamiini (kolekalsiferoli)