Super C-vitamiini

Super C-vitamiini

C-vitamiinia parhaimmillaan!

Super C-vitamiini sisältää patentoitua C-vitamiiniyhdistettä, jossa on mukana rasvaliukoisia osasia ja bioflavonoideja. Tämä monipuolinen koostumus parantaa C-vitamiinin biologista hyväksikäytettävyyttä, nopeuttaen sen imeytymistä ja pidentäen sen pysymistä elimistössä.
C-vitamiini on tärkeä antioksidantti eli se suojaa kehon soluja hapettumiselta. Se on tarpeellinen myös immuunipuolustukselle sekä kollageenin muodostumiselle. C-vitamiini auttaa vähentämään uupumusta ja väsymystä, ja se edistää normaaleja psykologisia toimintoja. Lisäksi C-vitamiini auttaa raudan imeytymisessä. Esimerkiksi runsas liikunta voi lisätä C-vitamiinin tarvetta. Vesiliukoisena vitamiinina tarvitsemme C-vitamiinia päivittäin.

Annostus

Yksi tabletti päivässä, niellään kokonaisena veden kera.

Erikoisruokavalio

Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Laktoositon, maidoton, liivateeton. Ei sisällä eläinperäisiä raaka-aineita.

Käyttörajoitukset

Ei tieodssa. Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Pakkauskoot

100 tablettia
Muovipurkissa

1 tabl.
C-vitamiini 500 mg
(625 %*)

* osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

C-vitamiinivalmiste PureWay-C® (L-askorbiinihappo, sitrusbioflavonoidit, kasvirasvahapot),
täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyli-, hydroksipropyylimetyyli- ja silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa)
paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat ja piidioksidi)