OmniVegan Omega-3

OmniVegan Omega-3

Suunniteltu vegaaniruokavalion tueksi

Riittävä hyvien rasvahappojen saanti on tärkeää meille kaikille. Ihmiselle välttämättömät rasvahapot ovat alfalinoleenihappo (omega-3-rasvahappo) ja linolihappo (omega-6-rasvahappo). EPA ja DHA toimivat elimistössä sekä rakenteellisina että säätelevinä ainesosina. EPA:sta elimistö muodostaa kehon toimintaa sääteleviä kudoshormoneita, ja DHA toimii kudoshormoneiden lisäksi solukalvojen rakenteellisena osasena. Monet vegaaneille tarkoitetut rasvahappovalmisteet sisältävät vain perusmuodossa olevaa omega-3-rasvahappoa, tai toiminnallisten EPA- ja DHA-rasvahappojen määrät voivat olla pieniä. OmniVegan Omega-3 sisältää vahvat pitoisuudet sekä EPA:aa että DHA:ta. Nämä rasvahapot ovat peräisin leväöljystä. Tuote on täysin kasviperäinen ja se on The Vegan Societyn hyväksymä valmiste. Ei sisällä jodia.

Annostus

1 kapseli päivässä

Erikoisruokavalio

Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Laktoositon, maidoton, liivatteeton.

Käyttörajoitukset

Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt. Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Pakkauskoot

60 kapselia

1 kaps.
Leväöljyä 750 mg
josta omega-3-rasvahappoja 413 mg
..josta EPA:aa 125 mg
..ja DHA:ta 250 mg
Leväöljy (Schizochytrium sp. levästä)
Auringonkukkaöljy
Kasvikapseli (stabilointiaineet (modifioitu maissitärkkelys, glyseroli, karrageeni), happamuudensäätöaine (natriumkarbonaatti))
Hapettumisenestoaineet (rosmariiniuute, C-vitamiini, E-vitamiini)