OmniVegan D-vitamiini 75 mikrog

OmniVegan D-vitamiini 75 mikrog

Suunniteltu vegaaniruokavalion tueksi

D-vitamiini on tärkeää etenkin vastustuskyvylle sekä luuston ja lihasten hyvinvoinnille. Sen riittävä saanti on tärkeää kaiken ikäisille vauvoista ikäihmisiin. Ruoassa D-vitamiinia on melko pieniä määriä, ja sitä lisätään joihinkin elintarvikkeisiin. D-vitamiinin hankalan saatavuuden takia Valtion ravitsemusneuvottelukunta suosittelee käyttämään D-vitamiinilisiä. Usein D-vitamiini on peräisin lampaan villarasvasta, ja se vaikeuttaa vegaanien D-vitamiinin käyttöä. OmniVegan D-vitamiini -tuotteen D-vitamiini on D3-muotoa ja peräisin jäkälästä. Mukana on auringonkukkalesitiiniä ja -öljyä, jotka takaavat rasvaliukoisen vitamiinin hyvän imeytymisen. Tuote on täysin kasviperäinen ja se on The Vegan Societyn hyväksymä valmiste.

Annostus

1 kapseli päivässä

Erikoisruokavalio

Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Gluteeniton, laktoositon, maidoton, soijaton, liivatteeton.

Käyttörajoitukset

Ei tiedossa. Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Pakkauskoot

60 kapselia

1 kaps.
D-vitamiini 75 µg (1500 %*)

*osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Auringonkukkalesitiini
Kasvikapseli (stabilointiaineet (modifioitu maissitärkkelys, glyseroli, karrageeni), happamuudensäätöaine (natriumkarbonaatti))
Auringonkukkaöljy
D-vitamiini (jäkälästä)