Omega Family

Omega Family

Hyvänmakuinen, koko perheen omega-3 kalaöljy geelipala

Lasten kasvua ja kehitystä on ilo seurata. Oppiminen ja keskittymiskyky ovat tärkeitä niin leikki-ikäisille kuin koululaisillekin. Erityisesti omega-3-rasvahappo DHA on tärkeää aivojen hyvinvoinnille. Bioteekin Omega Family sisältää vahvan pitoisuuden kalaöljyä, etenkin DHA-rasvahappoa, sekä tärkeät omega-3-rasvahapot juuri oikeassa suhteessa. Pureskeltava geelipala on hyvänmakuinen ja se maistuu mansikalta ja sitruunalta. Tuote on ympäristösertifioitu Friend of the Sea -valmiste eli se on valmistettu kestävän kehityksen periaattein tuotetusta kalaöljystä. Siten se on myös ekologinen valinta.

Annostus

1 geelipala päivässä. Geelipalan voi myös pilkkoa pienemmäksi.

Erikoisruokavalio

Gluteeniton, laktoositon, maidoton.

Käyttörajoitukset

Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt. Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Pakkauskoot

54 geelipalaa
Läpipainopakkaus pahvikotelossa

1 pala 2 palaa
Kalaöljy
– josta omega-3-rasvahappoja
— josta Eikosapentaeenihappoa (EPA)
— josta Dokosaheksaeenihappoa (DHA)
600 mg
(378 mg)
(60 mg)
(282 mg)
1200 mg
(756 mg)
(120 mg)
(564 mg)
Kalaöljy, makeutusaineet (ksylitoli, sorbitoli), vesi, liivate (nauta), happo (natriumsitraatti), luontaiset aromit (mansikka, appelsiini, sitruuna), hapettumisenestoaineet (omenahappo, tokoferoliuute), väri (beetakaroteeni)