Hainrusto + Vihersimpukka

Hainrusto + Vihersimpukka

Suomalaisten kestosuosikki!

Raskas tai yksipuolinen työ sekä kuntoilu, urheilu ja ylipaino voivat asettaa haasteita liikkumiselle. Ikääntyminen ja perintötekijät vaativat veronsa. Nivelruston rakennusaineita ja nivelten voiteluun tarvittavia luonnonaineita saadaan vihersimpukan lihasta ja rustokalojen tukirangasta. Hainrusto+Vihersimpukka -kapseleiden raaka-aineet saadaan vastuullisesti pyydettyjen, ei-uhanalaisten hailajien tukirangasta sekä viljellyn vihersimpukan (Perna canaliculus) lihasta. Hainrustouute tekee valmisteesta erityisen tehokkaan.

VINKKI: Super Kurkumiinia tai inkivääri- ja piivalmisteita voi tarvittaessa käyttää samanaikaisesti tämän tuotteen kanssa

Annostus

2–4 kapselia päivässä; niellään kokonaisina veden kera. Suositellaan säännöllistä käyttöä. Vaikutus alkaa muutaman viikon kuluessa ja vastaavasti jatkuu pitkään.

Erikoisruokavalio

Gluteeniton, maidoton, laktoositon.

Käyttörajoitukset

Hainrustolla ei ole todettu sivuvaikutuksia, mutta varmuussyistä sitä ei suositella raskauden aikana eikä kasvaville lapsille, ei myöskään suurista leikkauksista toipuville potilaille. Ei suositella kala- tai äyriäisallergisille. Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Pakkauskoot

80 kapselia
160 kapselia
Läpipainopakkaus pahvikotelossa

2 kaps. 4 kaps.
Vihersimpukkajauhe 220 mg 440 mg
Hainrustouute
(kondroitiinisulfaatti)
200 mg 400 mg
Hainrustojauhe 200 mg 400 mg
Luontaista jodia 5 µg 10 µg
Pakastekuivattu vihersimpukkajauhe
Hainrustouute
Pakastekuivattu hainrustojauhe
Liivate (naudasta)
Paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat ja piidioksidi) Sisältää kalaa, nilviäisiä ja äyriäisiä
Saattaa sisältää jäämiä maidosta