BIOTEKKI NAC (N-Asetyyli L-kysteiini) + seleeni

BIOTEKKI NAC (N-Asetyyli L-kysteiini) + seleeni

Suomessa valmistettu N-asetyyli L-kysteiinivalmiste, joka sisältää orgaanista seleeniä mm. immuunijärjestelmän toiminnan tueksi

Suomessa valmistettu Bioteekki NAC:n sisältämä kysteiini aminohappo on rakenneosa elimistön glutationi antioksidantille. Bioteekki NAC 650 mg sisältää myös orgaanista seleeniä, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja edistää solujen suojaamista hapetusstressiltä. Yhdessä hyvin imeytyvässä tabletissa on 650 mg N-asetyyli-L-kysteiinia.


Ravintolisänä käytetyt aminohapot nautitaan tyhjään vatsaan, jotta niiden imeytyminen olisi mahdollisimman tehokasta, eivätkä ne joutuisi kilpailemaan ruoan mukana tulevien aminohappojen kanssa soluihin kuljetuksesta.

Mitä aminohapot ovat ja mistä niitä saa?

Ihmisessä esiintyy yhteensä yli 100 000 proteiinia, joiden pieniä ”rakennuspalikoita” aminohapot ovat. Kaikki ihmisen proteiinit rakentuvat vain 20:stä aminohaposta, joista 11:tä keho pystyy tuottamaan itse, mutta loput 9 on saatava päivittäin ravinnosta tai ravintolisistä. Ravinnon tulisi olla niin monipuolista, että se turvaisi välttämättömien aminohappojen saannin päivittäin. Sekaravinto turvaa aminohappojen saannin parhaiten, mutta kasvikunnan proteiineja (palkokasvit, siemenet, pähkinät, viljatuotteet) päivittäin monipuolisesti yhdistelemällä voidaan turvata välttämättömien aminohappojen saanti.

Aminohapoille on tarvetta

Aminohapot ovat välttämättömiä ravintoaineita, joilla on elintärkeä merkitys ihmisen terveydelle. Rakenteellisten tehtäviensä lisäksi aminohapoista muodostuu entsyymeitä, hormoneita ja aivojen välittäjäaineita. Niillä on myös tärkeä rooli immuniteetissa, aineenvaihdunnassa ja liikuntasuorituskyvyssä. Aminohappoja ei turhaan kutsuta “elämän rakennuspalikoiksi”.

Annostus

1 tabletti päivässä tyhjään vatsaan.

Erikoisruokavalio

Tuote on vegaaninen, laktoositon, gluteeniton ja hiivaton.

Käyttörajoitukset

Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Pakkauskoot

60 tablettia
Muovipurkissa

1 tabl. %*
N-asetyyli-L-kysteiini 650 mg
Seleeni 8,25 µg 15 %

*% Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

N-asetyyli-L-kysteiini (alkuperä: muu kuin EU), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (kasviperäiset rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), L-seleenimetioniini.