Omega Oil | Bioteekki

Omega Oil

05.03.2018
Uutuus!
Omega Oil

Uutuus Omega Oil pullossa!

Bioteekin Omega Oil on vahva kalaöljyvalmiste luonnollisessa muodossa. Öljyä on helppo annostella lasipullosta itselle sopiva määrä. Päiväannossuositus on teelusikallinen (5 ml) ja siinä on runsaasti sekä EPA:a että DHA:ta. Öljy saadaan turskakaloista (turska, seiti, kolja), jotka ovat eläneet vapaina. Niitä ei siis ole ruokittu rehuilla. Kalat käsitellään heti pyytämisen jälkeen ja öljy puristetaan jo kalastusaluksella. Luonnollista, ekologista ja varmasti tuoretta!

Joka öljyerästä määritetään rasvahappojen pitoisuus sekä öljyn hapettuneisuus ja erilaisia ympäristömyrkkyjä, jotta voidaan taata sen korkea laatu. Laadun huomaa mausta: se on miedosti raikkaan kalan makuinen. Makuaineena Omega Oilissa on luontainen appelsiinimehu, mikä tekee siitä useimmille maistuvan. Lasipullo säilyttää tuotteen korkealaatuisena. Avaamisen jälkeen pullo kannattaa säilyttää jääkaapissa, ja siellä se säilyy 60 vuorokautta avaamisen jälkeen.

Bioteekin Omega Oil on Friend of the Sea -sertifioitu tuote. Tällä pystytään varmistamaan, että kalakannat ja merten ekologia eivät vaarannu. Käytetyt kalat ovat turskakaloja. Kalojen pyyntialueen ja kalastusaluksen pystyy jäljittämään tuotteen eränumerolla. Ekologista ja jäljitettävää.

Tutustu tarkkaan ravintosisältöön

Aineosat
CodMarine® kalaöljy turskakaloista
Luontainen aromi (appelsiini)
Hapettumisenestoaineet (rosmariini- ja tokoferoliuute)

Vaikuttavat aineet
Vaikuttavat aineet:5 ml (1 tl)
Kalaöljy4650 mg
josta
omega-3-rasvahappoja1460 mg
josta
Eikosapentaeenihappoa (EPA)*360 mg
Dokosaheksaeenihappoa (DHA)*910 mg

*Vertailuarvosta

Lisätiedot

Annostus

5 ml (1 tl) sellaisenaan tai valmiiseen ruokaan sekoitettuna, Ei ruoanvalmistukseen.

Käyttörajoitukset

Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt.