brändit ja tuotteet

Probiootti baby + D

Vauvan oma maitohappobakteeri + D-vitamiini

Probiootti Baby + D on vastasyntyneen ja vauvaikäisen
maitohappobakteeri + D-vitamiinitippa. Probiootti Baby + Dn sisältämä Bifidobacterium BB-12® on vauvalle luontainen ja kliinisesti tutkittu maitohappobakteeri ja mukana on myös hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. Tipat sisältävät 1 miljardi elävää Bifidobacterium BB-12® -bakteeria ja 10 μg D-vitamiinia / 6 tippaa, ja sopivat päivittäiseen käyttöön tai kuurina vastasyntyneille ja vanhemmille. Annostus kuusi tippaa päivässä, riittoisa 8 ml pakkaus sisältää vähintään 21 päiväannosta. Probiootti Baby + D -tipat säilyvät huoneenlämmössä, avattuna 4 viikkoa. Ravistettava ennen käyttöä.
6 tippaa päivässä annosteltuna lusikkaan tai ruoka-annokseen (enintään +50°C). Ravistettava ennen käyttöä.
Gluteeniton, liivatteeton, soijaton. Saattaa sisältää jäämiä maidosta.
Ei tunneta. Probiootti baby sopii sekä vastasyntyneille että vanhemmille. Kun lapsi syö perheen kanssa samaa ruokaa, hän voi siirtyä käyttämään Probiootti Junior -valmistetta. Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.
8 ml
Lasipullo kartonkikotelossa
6 tippaa
Elävää bakteeria
(Bifidobacterium BB-12®)
1 mrd. kpl
D-vitamiinia 10 µg
Auringonkukkaöljy
Maitohappobakteerit (Bifidobacterium BB-12®)
Kolekalsiferoli
Hapettumisenestoaineet (dl-alfatokoferoli, sitruunahappo)

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää