Torpedol® PEA comp | Bioteekki

Torpedol® PEA comp

18.03.2020

 

TORPEDOL® PEA COMP – ELÄMÄN TYRSKYIHIN

Elämän ristiaallokossa kaipaamme välillä tyynemmille vesille. Monipuolinen ruokavalio, riittävä lepo ja työn ja vapaa-ajan tasapaino ovat hyvinvoinnin kulmakiviä, mutta välillä jaksamistamme koetellaan. Torpedol® PEA comp on tutkittu, turvallinen ja vaikutuksiltaan kokonaisvaltainen valmiste tyynelle mielelle, jaksamiseen ja hermoston toiminnalle. Se sisältää OptiPEA®-raaka-ainetta, ruusujuurta ja kurkumiinia. OptiPEA® on korkealaatuista, puhdasta ja mikrokapseloitua palmitoyylietanoliamidia. Se valmistetaan GMP-sertifioidussa tehtaassa. OptiPEA®:n lähtöaine palmitiinihappo on RSPO-sertifioitu. PEA:lla on tehty runsaasti tutkimusta. Torpedol® PEA comp on turvallinen vaihtoehto CBD-valmisteille. Vaikutusta täydentävät B-vitamiinit, jotka edistävät hermoston normaalia toimintaa ja sopivat tyynelle mielelle.* Ne myös auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

*Tiamiini, B6- ja B12-vitamiinit edistävät normaaleja psykologisia toimintoja.

Ainesosat:

Palmitoyylietanoliamidi (mikrokapseloitu OptiPEA®)

Kurkumauute (Meriva®)

Hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapseli)

Ruusujuuriuute

Riisiuuteseos

Metyylikobalamiini

Pyridoksiinihydrokloridi

Tiamiinihydrokloridi

Vaikuttavat aineet1 kaps.2 kaps.
Tiamiini0,55 mg (50 %*)1,1 mg (100 %*)
B6-vitamiini0,7 mg (50 %*)1,4 mg (100 %*)
B12-vitamiini1,25 μg (50 %*)2,5 μg (100 %*)
PEA (palmitoyylietanoliamidi)300 mg600 mg
Kurkumauute100 mg200 mg
josta kurkuminoideja20 mg40 mg
Ruusujuuriuute50 mg100 mg
josta rosaviinia1,5 mg3 mg
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

 

Lisätiedot

Annostus

1–2 kapselia päivässä, niellään kokonaisina veden kera. Paras vaikutus saavutetaan pitkäaikaisella käytöllä. Jatkuvalla käytöllä ei tiedetä olevan haittaa. Välillä (esim. 2 paketillisen jälkeen) voi pitää 1-2 viikon tauon.

Sopivuus erityisruokavalioihin

Saattaa sisältää jäämiä gluteenipitoisesta viljasta. Laktoositon, maidoton, liivatteeton, soijaton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Käyttörajoituksia

Ei tutkimuksia käytöstä raskauden ja imetyksen aikana, joten ei suositella silloin käyttöön. Ei tutkimuksia lapsilla, joten ei suositella käyttöön alle 18-vuotiaille. Ei vakavissa sappi- ja maksasairauksissa, koska kurkuma voi stimuloida sapen eritystä. Kurkuma voi vaikuttaa K-vitamiiniantagonisteihin, INR-arvoa seurattava. Kurkuma voi suurentaa sulfasalatsiini-pitoisuutta merkittävästi, joten ei suositella yhteiskäyttöön. Yhden tapausselostuksen mukaan ruusujuurella ja paroksetiinilla (SSRI-lääkitys) voi olla yhteisvaikutuksia.