Elinvoima Merilevä | Bioteekki

Elinvoima Merilevä

14.07.2016

Bioteekin Elinvoima Merilevä on luonnonmukaisesti tuotettua solmulevää puhtaasta luonnosta. Levä leikataan kasvustoa vaurioittamatta luontaisilta kasvupaikoiltaan kristallinkirkkailta vesiltä ja kuivataan ja jauhetaan hellävaraisesti. Käsittelyn aikana ei lisätä eikä poisteta mitään ja lämpötila ei nouse yli +44 °C. Bioteekin Merilevä on korkealuokkainen, puhdas, luomulaatuinen tuote.

Merilevää pidetään maapallon ravintoainerikkaimpana kasvina. Seagreens® -merilevä sisältää runsaasti ja tasapainoisesti ravintoaineita, mm. kaikki luonnolliset aminohapot, monipuolisesti mineraaleja ja hivenaineita, karotenoideja, levän polysakkarideja, kuten algiinia, fukoosia ja mannuronihappoa, sekä betaiineja. Se sisältää runsaasti myös jodia, joka on elimistölle tarpeellista kilpirauhashormonien ainesosana ja se edistää aineenvaihduntaa. Lisätietoja raaka-aineesta on osoitteessa www.seagreens.com.
Elinvoima Merilevä sopii koko perheen käyttöön monipuoliseksi ravintolisäksi, joka sisältää kaikki ravintoaineet luonnollisessa, hyvin imeytyvässä muodossa. Merilevä sisältää erityisen runsaasti jodia, joka aktivoi aineenvaihduntaa.

Merilevärouhe, ravintolisä

Ainesosat:

Kuivattu, luonnonmukaisesti tuotettu Seagreens® Hebridean -solmulevä (Ascophyllum nodosum).

Ravintoaineet100 gtl (1 g)Vertailuarvosta
Energiaa1195 kJ (285 kcal)12 kJ (3 kcal)
Proteiinia5,4 g54 mg
Hiilihydraatteja57,9 g579 mg
josta sokereita8,0 g80 mg
Rasvaa3,2 g32 mg
josta tyydyttyneitä0,6 g6 mg
kertatyydyttymättömiä1,6 g16 mg
monityydyttymättömiä0,9 g9 mg
Kuitua5,0 g50 mg
Natriumia2,7 g27 mg
Jodia60 mg600 μg400 %
A-vitamiinia (karotenoideina)18 mg180 μg20 %

Lisätiedot

Pakkauskoot

100 g, uudelleensuljettava muovipussi kartonkikotelossa.

Annostus

¼ tl (1,25 ml = n. 1 g) päivässä. Ripotellaan ruoan joukkoon, mieluiten valmiin annoksen päälle, esim. jogurtin tai salaatin joukkoon.

Käyttörajoitukset

Valmisteella voi olla yhteisvaikutuksia veren hyytymiseen vaikuttavien lääkkeiden kanssa. Ei suositella kilpirauhassairauksista kärsiville.