Unia Nova Vahva

Kauniita unia ja vireää päivää

Osasto:

Melatoniini on etenkin aivojen käpyrauhasesta erittyvä hormoni, joka osallistuu uni-valverytmin säätelyyn. Melatoniinin muodostuksessa tarvitaan mm. magnesiumia, sinkkiä ja B-vitamiineja. Melatoniinin eritys lisääntyy pimeässä ja sillä on unettava vaikutus. Siksi se helpottaa nukahtamista. Melatoniinia voidaan nauttia ravintolisänä, josta se imeytyy nopeasti.

Bioteekin Unia Nova Vahva -tabletti sisältää 1,9 mg melatoniinia. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Lisäksi Unia Nova sisältää magnesiumia, sinkkiä ja B-vitamiineja, jotka tukevat melatoniinin vaikutusta. Magnesium edistää lihasten hyvinvointia ja vähentää väsymystä ja uupumusta. Sinkki edistää oppimista ja B5-vitamiiini henkistä suorituskykyä. B3-vitamiini tasapainottaa hermoston toimintaa ja B6-vitamiini on tärkeä hormonitoiminnan säätelylle. Näin vireystila pysyy hyvänä päivällä ja uni maistuu yöllä. Unia Nova Vahva on valmistettu Suomessa.

Melatoniinia, magnesiumia, sinkkiä ja B-vitamiineja sisältävä ravintolisä

Ainesosat:

Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa)
Magnesiumtauraatti
Magnesiumoksidi
Sinkkisitraatti
Nikotiiniamidi
Paakkuuntumisenestoaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat)
Kalsium-D-pantotenaatti
Pyridoksiinihydrokloridi
Melatoniini (synteettinen)

Vaikuttavat aineet1 tabl.Vertailuarvosta
Melatoniinia1.9 mg
Niasiinia (B3)24 mg150 %
Pantoteenihappoa (B5)9 mg150 %
B6-vitamiinia (pyridoksiini)2,1 mg150 %
Magnesiumia100 mg27 %
Sinkkiä10 mg100 %
Tauriinia130 mg

Lisätiedot

Pakkauskoot

100 tabl. läpipainopakkaus (55 g)
30 tabl. läpipainopakkaus (16,5 g)

Annostus

1 tabletti hieman ennen nukkumaanmenoa lyhentämään nukahtamisaikaa. Tabletit niellään veden kera, mieluiten tyhjään mahaan.

Käyttörajoitukset

Ei suositella samanaikaiseen käyttöön uni- tai nukahtamislääkkeiden kanssa. Melatoniinin käytöstä raskaus- tai imetysaikana ei ole turvallisuustutkimuksia.