brändit ja tuotteet

Torpedol® PEA comp

Elämän tyrskyihin! Tyynelle mielelle, jaksamiseen ja hermoston toiminnalle.

Elämän ristiaallokossa kaipaamme välillä tyynemmille vesille. Monipuolinen ruokavalio, riittävä lepo ja työn ja vapaa-ajan tasapaino ovat hyvinvoinnin kulmakiviä, mutta välillä jaksamistamme koetellaan. Torpedol® PEA comp on tutkittu, turvallinen ja vaikutuksiltaan kokonaisvaltainen valmiste tyynelle mielelle, jaksamiseen ja hermoston toiminnalle. Se sisältää OptiPEA®-raaka-ainetta, ruusujuurta ja kurkumiinia. OptiPEA® on korkealaatuista, puhdasta ja mikrokapseloitua palmitoyylietanoliamidia. Se valmistetaan GMP-sertifioidussa tehtaassa. OptiPEA®:n lähtöaine palmitiinihappo on RSPO-sertifioitu. PEA:lla on tehty runsaasti tutkimusta. Torpedol® PEA comp on turvallinen vaihtoehto CBD-valmisteille. Vaikutusta täydentävät B-vitamiinit, jotka edistävät hermoston normaalia toimintaa ja sopivat tyynelle mielelle.* Ne myös auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.
*Tiamiini, B6- ja B12-vitamiinit edistävät normaaleja psykologisia toimintoja.
1–2 kapselia päivässä, niellään kokonaisina veden kera. Paras vaikutus saavutetaan pitkäaikaisella käytöllä. Jatkuvalla käytöllä ei tiedetä olevan haittaa. Välillä (esim. 2 paketillisen jälkeen) voi pitää 1-2 viikon tauon.
Saattaa sisältää jäämiä gluteenipitoisesta viljasta. Laktoositon, maidoton, liivatteeton, soijaton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.
Ei tutkimuksia käytöstä raskauden ja imetyksen aikana, joten ei suositella silloin käyttöön. Ei tutkimuksia lapsilla, joten ei suositella käyttöön alle 18-vuotiaille. Ei vakavissa sappi- ja maksasairauksissa, koska kurkuma voi stimuloida sapen eritystä. Kurkuma voi vaikuttaa K-vitamiiniantagonisteihin, INR-arvoa seurattava. Kurkuma voi suurentaa sulfasalatsiini-pitoisuutta merkittävästi, joten ei suositella yhteiskäyttöön. Yhden tapausselostuksen mukaan ruusujuurella ja paroksetiinilla (SSRI-lääkitys) voi olla yhteisvaikutuksia. Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.
30 kapselia
Läpipainopakkaus pahvikotelossa
1 kaps. 2 kaps.
Tiamiini 0,55 mg (50 %*) 1,1 mg (100 %*)
B6-vitamiini 0,7 mg (50 %*) 1,4 mg (100 %*)
B12-vitamiini 1,25 µg (50 %*) 2,5 µg (100 %*)
PEA (palmiotyylietanoliamidi) 300 mg 600 mg
Kurkumauute
– josta kurkuminoideja
100 mg
– 20 mg
200 mg
– 40 mg
Ruusujuuriuute
– josta rosaviinia
50 mg
– 1,5 mg
100 mg
– 3 mg

* osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Palmitoyylietanoliamidi (mikrokapseloitu OptiPEA®)

Kurkumauute (Meriva®)

Hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapseli)

Ruusujuuriuute

Riisiuuteseos

Metyylikobalamiini

Pyridoksiinihydrokloridi

Tiamiinihydrokloridi

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää