brändit ja tuotteet

Teho Närästys

Bioteekin Teho Närästys

Lievittämän närästystä, vaivaan liittyvää paineen tunnetta ja happaman mahansisällön takaisinvirtausta ruokatorveen.

Teho Närästys -valmiste lievittää närästystä, vaivaan liittyvää paineen tunnetta ja happaman mahansisällön takaisinvirtausta (refluksia) ruokatorveen. Lisäksi Teho Närästys -valmiste lievittää liikahappoisuutta, polttavaa tunnetta ruokatorvessa ja ylävatsassa sekä ruoansulatushäiriöitä. Tuote on tehokas apu vaivan perimmäisestä syystä riippumatta, ja sitä voidaan käyttää myös mahatulehduksen liitännäishoitona.

Teho Närästys on CE-merkitty terveydenhuollon tarvike. Tuotetta koskevat tarkemmat tiedot löytyvät tuotteen pakkausselosteesta.
Aikuiset ja yli 12-vuotiaat lapset: Suositeltava annos on 2 tablettia vesilasillisen kera jokaisen pääaterian jälkeen. Lapset (6–12-vuotiaat): Suositeltava annos on 1 tabletti vesilasillisen kera jokaisen pääaterian jälkeen. Tabletit pureskellaan huolellisesti ennen nielemistä nesteen kera. Suositeltua annostusta ei saa ylittää.
Gluteeniton, laktoositon, maidoton ja liivatteeton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.
Raskaana olevien ja imettävien on suositeltavaa keskustella lääkärin kanssa ennen valmisteen käyttöä. Suositeltua annostusta ei saa ylittää, sillä suuremmat määrät voivat aiheuttaa ummetusta tai lyhytkestoista ripulia.
24 tablettia
Läpipainopakkais pahvikotelossa
1 tabl.
Natriumalginaatti 200 mg
Algiinihappo 50 mg
Natriumkarbonaatti 80 mg
Kalsiumkarbonaatti 140 mg
Yksi tabletti sisältää: Natriumalginaatti 200 mg, algiinihappo 50 mg, natriumbikarbonaatti 80 mg ja kalsiumkarbonaatti 140 mg.

Apuaineet: mannitoli, sukraloosi, piidioksidi, kasviperäinen magnesiumstearaatti, glyserolibehenaatti, aromit: inkivääriuute, eteerinen inkivääriöljy, sitruuna, minttu.