brändit ja tuotteet

Teho Auringonhattu

Luonnollista vastustuskykyä

Jo vuosituhansia sitten Pohjois-Amerikan intiaanit tunsivat auringonhatun terveyttä edistävät vaikutukset. Nykyisin se on myös Euroopassa tunnettu ja paljon käytetty kasviuute. Auringonhattu vahvistaa luonnollista vastustuskykyämme mm. lisäämällä puolustussolujen aktiivisuutta. Auringonhattu sopii kuuriluonteiseen käyttöön. Teho Auringonhatussa käytetään kahden sukulaiskasvin uutetta: punahatun (Echinaceae purpurea) sekä kaitapäivänhatun (Echinaceae angustifolia). Kaitapäivänhattu oli tasankointiaanien runsaasti käyttämä kasvi, kun taas Euroopassa on käytetty ja tutkittu enemmän punahattua. Molempia kutsutaan yleisnimellä auringonhattu.
15–30 tippaa vedellä laimennettuna 2-5 kertaa päivässä. Annostusta voi hetkellisesti lisätä 2–3 -kertaiseksi. Käytetään enintään kuuden viikon kuureina. 1 ml = 30 tippaa. Ulkoisesti pari tippaa haavaan hoitoon.
Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Maidoton, laktoositon. Ei eläinperäisiä ainesosia.
Varmuussyistä auringonhattuvalmisteita ei suositella autoimmuuni-sairauksista kärsiville eikä leukemiapotilaille. Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.
50 ml
Lasipullo
1 ml 5 ml
Auringonhatun (Echinacea purpurea, Echinacea angustifolia)
– vastaa kuivattua Echinacea-kasvia
– 225 mg – 1125 mg
Alkoholipitoisuus 52 til-% 52 til-%

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää