brändit ja tuotteet

Super Melatoniini Nova

Kauniita unia ja vireää päivää!

Bioteekin Super Melatoniini Nova -tabletit sisältävät 1,9 mg melatoniinia. Tämän nopeasti vaikuttavan valmiin melatoniinin lisäksi Super Melatoniini Novan muut ainesosat osallistuvat melatoniinin luonnolliseen muodostukseen kehossa ja näin sillä on myös pitkäaikaisempi vaikutus. Super Melatoniini Nova sopii sekä satunnaiseen että jatkuvaan käyttöön. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja siksi sen käyttö sopii esimerkiksi raskaan iltaliikunnan jälkeen. Super Melatoniini Novan muut ainesosat tukevat melatoniinin vaikutusta. Magnesium edistää lihasten normaalia toimintaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta yhdessä B6-vitamiinin kanssa. B3-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja B5-vitamiini normaalia henkistä suorituskykyä. Sinkki tukee normaalia kognitiivista toimintaa. Näin vireystila pysyy hyvänä päivällä ja uni maistuu yöllä.
Melatoniini on etenkin aivojen käpyrauhasesta erittyvä hormoni, joka osallistuu uni-valverytmin säätelyyn. Sen eritys lisääntyy pimeässä ja sillä on unettava vaikutus, jonka vuoksi se auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Melatoniinia voidaan nauttia ravintolisänä, josta sen imeytyminen on nopeaa etenkin tyhjään mahaan otettuna. Elimistössä melatoniini hajoaa melko nopeasti eikä se aiheuta aamutokkuraisuutta
Yksi tabletti hieman ennen nukkumaanmenoa lyhentämään nukahtamisaikaa. Tabletit niellään veden kera, mieluiten tyhjään vatsaan.
Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Laktoositon, maidoton, liivatteeton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.
Ei suositella samanaikaiseen käyttöön uni- tai nukahtamislääkkeiden kanssa. Melatoniinin käytöstä raskaus- tai imetysaikana ei ole turvallisuustutkimuksia. Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.
100 tablettia
Läpipainopakkaus pahvikotelossa
1 tabl.
Melatoniinia 1,9 mg
Niasiinia (B3) 24 mg (150 %*)
Pantoneenihappoa (B5) 9 mg (150 %*)
B6-bitamiinia (pyridoksiini) 2,1 mg (150 %*)
Magnesiumia 100 mg (27 %*)
Sinkkiä 10 mg (100 %*)

* osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa)
Magnesiumtauraatti
Magnesiumoksidi
Sinkkisitraatti
Nikotiiniamidi
Paakkuuntumisenestoaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat)
Kalsium-D-pantotenaatti
Pyridoksiinihydrokloridi
Melatoniini (synteettinen)

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää