brändit ja tuotteet

Super D-suihke

Helppokäyttöinen D-vitamiini suihke!

Super D-suihke on vahva, riittoisa ja erinomaisesti imeytyvä D-vitamiini. Tuote on erittäin helppo annostella suoraan suun limakalvoille spray-pullosta. Se sopii koko perheen käyttöön ja on kätevä vaihtoehto kapselille tai tipalle ilman lisäaineita. Yksi suihkaus sisältää 50 mikrogrammaa (µg) D-vitamiinia. Valmiste on oliiviöljypohjainen, mikä tehostaa D-vitamiinin imeytymistä.
D-vitamiini liitetään perinteisesti lujaan luustoon ja aurinkoon. D-vitamiini onkin tärkeä luustolle, sillä se edistää kalsiumin aineenvaihduntaa ja kalsiumin kiinnittymistä luustoon. D-vitamiini tukee myös vastustuskykyä ja lihasten toimintaa.
Lisäksi D-vitamiini tukee solujen uudistumista, sillä se osallistuu solujen jakautumisprosessiin. Auringonvalon vaikutuksesta iholla muodostuu D-vitamiinia, mutta Suomen olosuhteissa näin tapahtuu ainoastaan kesäkuukausina. Tästä syystä jokaisen on tärkeää huolehtia riittävästä D-vitamiinin saannista. D-vitamiinilisää suositellaan ympärivuotisesti erityisesti lapsille ja nuorille, ikäihmisille ja raskaana oleville.
Yksi suihkaus päivässä suun limakalvolle.
Ei sisällä gluteenipitoisen viljan aineosia. Laktoositon, maidoton ja liivatteeton.
Ei tiedossa. D-vitamiinin pitkäaikaisen saannin ei suositella ylittävän aikuisilla 100 μg, lapsilla 25 μg, ilman D-vitamiinitasojen seurantaa. Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.
20 ml (n. 110 suihkausta)
Muovipullo pahvipakkauksessa
1 tippa
D-vitamiini 50 µg
(2000 IU, 1000%*)

* osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Oliiviöljy, D3-vitamiinivalmiste, hapettumisenestoaine (E-vitamiini). Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Laktoositon, maidoton, liivatteeton.

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää