brändit ja tuotteet

OmniVegan Jodi

Suunniteltu vegaaniruokavalion tueksi

Moni suomalainen saa liian vähän jodia ravinnosta, koska jodisuolan käyttö on vähentynyt. Riittävä jodin määrä on tärkeää kilpirauhasen toiminnalle. Piilevä kilpirauhasen vajaatoiminta on yleistä kaikissa länsimaissa ja jopa puolet väestöstä voi kärsiä siitä. Vegaanisen ruokavalion kannalta jodi on ongelmallinen ravintoaine, sillä vegaanisissa elintarvikkeissa sitä ei juurikaan esiinny: vain jodioitu ruokasuola ja merilevät toimivat merkittävinä jodin lähteinä. Tämän takia kaikille vegaanista ruokavaliota noudattaville suositellaan jodia sisältävän ravintolisän käyttöä. OmniVegan Jodi -valmisteen merilevä on luomulaatuista. Vaikka jodin lähteenä valmisteessa käytetään luonnon materiaalia, merilevää, on yhden kapselin jodimäärä vakioitu (standardoitu) niin, että jokaisessa kapselissa on ilmoitettu määrä, 225 μg, jodia. Merilevän puhtaus on varmistettu eräkohtaisesti; valmiste on turvallinen, laadukas ja korkealaatuinen ravintolisä suomalaisten hyvinvointia turvaamaan. Vegaaninen, The Vegan Societyn hyväksymä valmiste.
1 kapseli päivässä
Valmistuksessa ei ole käytetty maitoa, viljaa tai soijaa. Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään myös muita elintarvikeraaka-aineita. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Vegaaninen. Gluteeniton, laktoositon, maidoton, liivatteeton.
Ei suositella kilpirauhassairauksista kärsiville. Valmisteella voi olla yhteisvaikutuksia veren hyytymiseen vaikuttavien lääkkeiden kanssa. Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.
90 kapselia
1 kaps.
Jodi 225 μg (150 %*)

*osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Merilevä (Ascophyllum nodosum)
Hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapseli)

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää