brändit ja tuotteet

Elinvoima Puhdistuskuuri

Suursiivous kehollesi Suolen ja koko kehon puhdistamiseen kuona-aineista, suolen toiminnan tehostamiseen ja ummetuksen helpottamiseen

Bioteekin Elinvoima Puhdistuskuuri tekee suursiivouksen koko keholle. Luonnon omat puhdistavat kuidut ja yrtit toimivat hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Tuotteen vaikutus on lempeän tehokas, paastonkaltainen detox-vaikutus. Se edistää suoliston toimintaa, puhdistaa kuonakertymiä sekä elvyttää ja aktivoi kehon toimintaa. Puhdistuskuurin vaikuttavina aineina ovat yrtit, psylliumkuitu ja magnesium. Yrtit irrottavat kuona-aineita, aktivoivat aineenvaihduntaa ja edistävät ruoansulatusta. Olo kevenee ja energiataso nousee! Tuotetta voi käyttää kuurina pari kertaa vuodessa ja olo pysyy kevyenä.
Jauhe sekoitetaan kylmään veteen, mehuun tai mehukeittoon ja juodaan heti. Aloitus 1 teelusikallisella kahdesti päivässä; herkille vähemmän. Annostusta lisätään vähitellen 3 teelusikalliseen (1 rkl)
Ei sisällä yleisesti allergisoivia ainesosia. Mykerökukkaisille
allergiset voivat reagoida.
Valmistetta ei suositella raskaana oleville, imettäville eikä lapsille; ei myöskään vakavista sappivaivoista, suolistotulehduksista tai suolitukkeumasta kärsiville. Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.
205 g
Uudelleensuljettava muovipussi kartonkikotelossa
2 tl – 6tl*
Kuitua 2 g – 6 g
Kuivattuja yrttejä 0,8 g – 2,4 g

* vuorokausiannos.

Psylliumkuitu
Magnesiumdioksidi
Nokkosenlehti
Voikukanjuuri
Kehäkukka
Piparminttu
Siankärsämö
Kultapiisku
Luontaisenkaltaiset aromit (vanilja ja piparminttu)

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää