brändit ja tuotteet

Elinvoima Merilevä

Kilpirauhasen hyvinvoinnille Ravintoaineiden saannin lisäämiseen, jodin saannin lisäämiseen, aktivoimaan aineenvaihduntaa

Bioteekin Elinvoima Merilevä on luonnonmukaisesti tuotettua solmulevää puhtaasta luonnosta. Levä leikataan kasvustoa vaurioittamatta luontaisilta kasvupaikoiltaan kristallinkirkkailta vesiltä ja kuivataan ja jauhetaan hellävaraisesti. Käsittelyn aikana ei lisätä eikä poisteta mitään ja lämpötila ei nouse yli +44 °C. Bioteekin Merilevä on korkealuokkainen, puhdas, luomulaatuinen tuote. Merilevää pidetään maapallon ravintoainerikkaimpana kasvina. Merilevä sisältää runsaasti ja tasapainoisesti ravintoaineita, mm. kaikki luonnolliset aminohapot, monipuolisesti mineraaleja ja hivenaineita, karotenoideja, levän polysakkarideja, kuten algiinia, fukoosia ja mannuronihappoa, sekä betaiineja. Se sisältää runsaasti myös jodia, joka on elimistölle tarpeellista kilpirauhashormonien ainesosana ja se edistää aineenvaihduntaa.
Elinvoima Merilevä sopii koko perheen käyttöön monipuoliseksi ravintolisäksi, joka sisältää kaikki ravintoaineet luonnollisessa, hyvin imeytyvässä muodossa. Merilevä sisältää erityisen runsaasti jodia, joka aktivoi aineenvaihduntaa ja on tärkeä ainesosa kilpirauhasen toiminnalle.
¼ tl (1,25 ml = n. 1 g) päivässä. Ripotellaan ruoan joukkoon, mieluiten valmiin annoksen päälle, esim. jogurtin tai salaatin joukkoon.
Ei sisällä yleisesti allergisoivia ainesosia.
Valmisteella voi olla yhteisvaikutuksia veren hyytymiseen vaikuttavien lääkkeiden kanssa. Ei suositella kilpirauhassairauksista kärsiville.
Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.
100 g
Uudelleensuljettava muovipussi kartonkikotelossa.
100 g 1/4 tl (1 g) Vertailuarvosta
Energiaa 285 kcal
(1195 kJ)
3 kcal
(12 kJ)
Rasvaa
– josta tyydyttyneitä
– kertatyydyttymättömiä
– monityydyttymättömiä
3,2 g
(0,6 g)
(1,6 g)
(0,9 g)
32 mg
(6 mg)
(16 mg)
(9 mg)
Hiilihydraatteja
– josta sokereita
57,9 g
(8,0 g)
579 mg
(80 mg)
Kuitua 5,0 g 50 mg
Proteiinia 5,4 g 54 mg
Natriumia 2,7 g 27 mg
Jodia 60 mg 600 µg 400 %
A-vitamiinia
(karotenoideina)
18 mg 180 µg 20 %
Kuivattu, luonnonmukaisesti tuotettu Seagreens® Hebridean -solmulevä (Ascophyllum nodosum).

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää