brändit ja tuotteet

Elinvoima Kuitu

Onnelliselle vatsalle

Elinvoima Kuitu on monipuolinen ja hyvänmakuinen kuituvalmiste. Se sisältää runsaasti kuitua, mm. beetaglukaania kaurasta ja lignaania pellavasta, sekä hyviä rasvahappoja myös hampusta. Tuote sopii hyvin päivittäiseen ja jatkuvaan käyttöön, lisäämään ravinnon kuitupitoisuutta. Hyvänmakuista kuituvalmistetta on helppo käyttää sellaisenaan veteen sekoitettuna tai lisättynä esim. jogurtin tai smoothien joukkoon.
VINKKI: Painonhallitsija voi nauttia lusikallisen Elinvoima Kuitua lasilliseen vettä sekoitettuna aina kun tekee mieli makeaa.
1-2 ruokalusikallista 1-2 kertaa päivässä sekoitettuna veteen tai nestepitoiseen ruokaan, esimerkiksi jogurttiin. Muitathan juoda riittävästi kuidun käytön yhteydessä. 1 rkl (15 ml) = n. 8 g.
Kaura ja hamppu voivat sisältää jäämiä gluteenipitoisista viljoista.
Kuitu saattaa vaikuttaa joidenkin lääkeaineiden ja ravintolisien imeytymiseen. Siksi kuidun ja muiden valmisteiden nauttimisen välin tulisi olla vähintään tunti. Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.
225 g
Uudelleensuljettava muovipussi kartonkikotelossa.
Ei näytettäviä tietoja

Kauralese
Pellavarouhe
Psylliumkuitu
Hamppukuitu
Lakritsijauhe
Tyrni
Karpalo
Rosmariiniöljy

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää