Näkemiin ja kiitos, kesä – energinen syksy vastaan Elinvoima-tuotteilla | Bioteekki

Näkemiin ja kiitos, kesä – energinen syksy vastaan Elinvoima-tuotteilla

26.07.2017

Kevennä oloasi helppokäyttöisillä Elinvoima-tuotteilla

Grillimakkara.

Tämän jutun kuvituksena piti alun perin olla tirisevä, grillistä juuri lautaselle nostettu höyryävä käristemakkara sekä paksu grillipihvi uusien perunoiden ja salaatin kera.

Miltä kuulostaa..?

Arvasin. Juuri siksi päädyin toisenlaiseen kuvitukseen.

Suomalaisista valtaosa elää tällä hetkellä muistorikkaita hetkiä. Alkukesästä erilaiset grillin kautta kiertäneet herkut olivat taivaallisen hyviä ja nostattivat veden kielelle, mutta jotka juuri nyt, tähän aikaan vuodesta, tulevat aika tavalla korvista ulos – niin hyviltä kuin ne suven ensi hetkinä vielä maistuivatkin.

Tai jos grilliherkut eivät ole vielä korviin asti ehtineet, vatsaparka joka tapauksessa jo valittaa. Ei enää toviin yhtään rasvaista herkkua eikä sen kyytipojaksi maltaista tai sokerista juomaa, kiitos, se ilmoittaa.

Bioteekin Elivoima-tuotteet ovat vakiinnuttaneet tiensä suomalaiskoteihin. Juuri tähän aikaan vuodesta niistä löytyy tukku oivallisia valmisteita suvisen ruokapöhön taltuttamiseen ja reippaamman syksyn vastaanottamiseen.

Elinvoima Kuitu on oivallinen vatsan herättelijä. Se ohjaa mahan ja kropan lempeästi takaisin arkeen loman huolettomuudesta ja joutilaasta olotilasta.

Tuotteen kuidusta valtaosa on peräisin kaurasta ja pellavasta. Joukossa on myös kuitua psylliumista ja hampusta. Hampun myötä tuote sisältää hyviä rasvahappoja.

Elinvoima Kuitu –tuotteesta on hyötyä erityisesti, jos vatsa jumittaa kesän ja siihen liittyneen syömisen ja yhtä ahkeran liikkumattomuuden jälkeen.  Tuote edistää lempeällä tavalla suolen toimintaa.

Elinvoima Kuidusta on kuitenkin myös muita hyötyjä. Se tasapainottaa veren sokeri- ja rasva-arvoja.
Kuituvalmiste on pienirakeista ja helposti nautittavaa. Monista aika tavalla mauttomista kuitulisistä poiketen sitä on ryyditetty ripauksella lakritsijauhetta. Siksi se sopii erinomaisesti erilaisten juomien ja smoothieiden kyytipojaksi.

Vatsan ja kropan kohti terveellisempää syksyä ohjaa myös Elinvoima Viherjauhe. Se on todellinen kasvispommi jauheen muodossa.
Elinvoima Viherjauhe sisältää kasviksia ja nimensä mukaisesti viherjauheita. Kasviksista joukossa on omenaa, porkkanaa, herneitä, purjoa, parsakaalia ja artisokkaa. Viherjauheena mukana on nokkosta, peltokortetta, spirulinaa ja vehnäorasta.
Kesäloman grillipöhö on kirjaimellisesti pian muisto vain.

Elinvoima -tuotesarjalla kevennät oloasi

Vai kaipaako kroppasi hiukan jykevämpää aloitusta syksyyn? Valitse silloin Elinvoima Puhdistuskuuri. Se on kuin suursiivous koko kropalle.

Puhdistuskuuri soveltuu käytettäväksi nimensä mukaisesti kuurinomaisesti muutama viikko kerrallaan muutaman kerran vuodessa.
Puhdistuskuuri sisältää psylliumkuitua, magnesiumia ja erilaisia yrttejä, kuten nokkosta, voikukkaa, kehäkukkaa, piparminttua, siankärsämöä ja kultapiiskua. Yhdessä niiden tavoitteena on irrottaa kuona-aineita ja aktivoida aineenvaihduntaa. Tuote on oiva siivoushetki sisäisesti kesän loppumetreille siis.

Valitsitpa Elinvoima-tuotteista minkä tahansa, kaikkia on helppo käyttää. Jokainen sopii lisättäväksi niin veteen kuin muihinkin juomiin, jugurttiin, smoothieen tai vaikkapa mehukeittoon tai itse tehtyyn mustikkasoppaan.

Muistisääntöjä niiden käytössä ei juuri tarvita, ja vain mielikuvitus on niiden käytössä rajana. Tuotteista jokainen on pienirakeisessa tai hienojakoisessa muodossa. Jopa Elinvoima Kuitu on niin pientä silppua, että se on sekoittamisen jälkeen helppo juoda nesteen joukossa ilman pelkoa rouheiden jäämisestä kitalakeen.

elinvoima2_rouva_sana_260717

Ryyditä oma Elinvoimasi vaikkapa seuraavalla ohjeella:

Muisto kesästä
3-5 pienehköä palaa vesimelonia
1-2 banaania
(muutama mansikka)
loraus kivennäisvettä
Lisää kaikki tehosekoittimeen ja surauta.

Jos haluat smoothien, käytä kivennäisvettä vähemmän. Jos haluat juoman, lisää kivennäisvettä tarpeen mukaan hieman lisää.
Sekoita joukkoon haluamasi Elinvoima-tuote – ja nauti.

Minna Luoma

Bioteekki tekee yhteistyötä Rouva Sana -blogin kanssa. Lue ja tutustu Rouva Sanan maailmaan!