Elinvoima-sarja kasvaa kahdella uutuus-tuotteella! | Bioteekki

Elinvoima-sarja kasvaa kahdella uutuus-tuotteella!

24.01.2018

Bioteekin Elinvoima on suomalaisten oma superfood-sarja. Elinvoima-sarja sisältää meille Pohjolassa asuville tuttuja luonnon raaka-aineita, jotka tekevät hyvää elinvoimallemme. Yhteistä kaikille tuotteille on helppokäyttöisyys, jauhemaisuus ja hyvä maku. Turhia lisäaineita on vältetty niin pitkälle kuin mahdollista. Elinvoima-jauheita voi käyttää sellaisenaan tai sekoitettuna esim. pirtelön joukkoon. Kaikki muut sopivat jatkuvaan käyttöön, mutta nimensä mukaisesti Puhdistuskuuri on tarkoitettu vain kuurimaisesti nautittavaksi.

Elinvoima-sarja sisältää viisi erilaista terveyttä edistävää valmistetta:

Elinvoima Kuitu: onnelliselle vatsalle
Elinvoima Merilevä: kilpirauhasen toiminnan tueksi
Elinvoima NivelPii: luuston ja nivelten hyvinvointiin
Elinvoima Puhdistuskuuri: suursiivous kehollesi
Elinvoima Viherjauhe: vihreyttä ja elinvoimaa

Nyt Elinvoima-sarja kasvaa kahdella ihanalla uutuudella:

Elinvoima Kasviproteiini: puhtia proteiinista
Elinvoima Marjajauhe: monipuolisesti maukkaita marjoja

Elinvoima_kasviproteiini_2000

Elinvoima Kasviproteiini on herkullinen uutuus Bioteekin Elinvoima superfood-sarjaan. Vegaaninen kasviproteiini sisältää hernettä, härkäpapua, kauralesettä ja porkkanaa. Näin se sisältää kaikki välttämättömät aminohapot. Yksi ruokalusikallinen sisältää reilut 4 g proteiinia, ja annostuksena on 1–4 rkl päivässä. Nauti aina, kun tarvitset proteiinilisää. Jauhe on hyvänmakuinen sellaisenaan veteen sekoitettuna tai lisättynä vaikkapa ruokaan.

Elinvoima_6000

Elinvoima Marjajauhe on raikas uutuus Bioteekin Elinvoima superfood-sarjaan. Vegaaninen marjajauhe sisältää karpaloa, karhunvatukkaa, mustikkaa, ruusunmarjaa ja tyrniä sekä omenakuitua. Yksi teelusikallinen jauhetta vastaa 40 g marjoja ja omenia, ja annostuksena on 1–4 tl päivässä. Koe marjojen mahti!