Bioteekin Super Alfalipoiini ehdolla vuoden 2019 terveystuotteeksi | Bioteekki

Bioteekin Super Alfalipoiini ehdolla vuoden 2019 terveystuotteeksi

19.10.2018

Äänestä Bioteekin Super Alfalipoiini vuoden 2019 terveystuotteeksi osoitteessa vuodenterveystuotteet.fi – kaikkien äänestäjien kesken arvotaan 300 €:n arvoinen terveystuotepalkinto! Äänestysaika on 19.10.–5.12.2018.

Bioteekin Super Alfalipoiini auttaa aktiivisessa arjessa

Vuoden 2017 terveystuote logo
LISÄÄ KESKITTYMISKYKYÄ
Alfalipoiinihappo on ihmiselimistölle elintärkeä aine, jonka käyttö ravintolisänä on viime vuosina tullut yhä suositummaksi. Alfalipoiinihappo on hyvin monipuolinen, eräänlainen vitamiinin ja rasvahapon välimuoto joka on yhtä aikaa rasva- ja vesiliukoinen. Tämän ansiosta se toimii kaikkialla elimistössä ja pystyy myös läpäisemään sekä solukalvon että veri-aivoesteen. Kyky läpäistä veri-aivoeste on erityisen tärkeä ominaisuus alfalipoiinille, koska aivot käyttävät paljon energiaa ja aivoissa on paljon rasvayhdisteitä.

RAVINNOSTA ALFALIPOIINIA SAA NIUKASTI
Ravinnosta alfalipoiinihappoa saa hyvin niukasti, oikeastaan olemattoman vähän. Sitä on jonkin verran vihreissä kasviksissa, oluthiivassa ja punaisessa lihassa, varsinkin sisäelimissä. Ruoasta saatava määrä on kuitenkin niin vähäinen, että esimerkiksi pinaattia, jossa sitä on suhteellisen paljon, pitäisi syödä kilokaupalla päivässä. Elimistö pystyy hyödyntämään ruoasta saatavan alfalipoiinin, mutta tämä elimistön toiminto heikkenee jo varhaisella aikuisiällä.

LUONTAINEN ENERGISYYDEN TEHOSTAJA
Alfalipoiinihappo on tärkeä osatekijä reaktiossa, jossa muodostuu solutason energiaa, ATP:tä. ATP (adenosiinitrifosfaatti) on ”polttoainetta”, josta vapautuu tarpeen mukaan nopeasti energiaa. Mitä täydempiä ATP-varastot ovat, sitä paremmin solut, hermosto ja koko keho pystyvät suoriutumaan tehtävistään. Alfalipoiinihappo on elimistölle luontainen keino lisätä kehon energisyyttä.

EDISTÄÄ IHON HYVINVOINTIA
Alfalipoiinihappo ylläpitää tehokkaasti kollageenia. Japanissa tehdyn tutkimuksen mukaan alfalipoiinihappo lisää uuden kollageenin muodostumista ihmisen iholla ja siten nuorentaa ja suojaa ihoa (Tsuji-Naito 2010).

TUTKITUSTI TURVALLINEN
Säännölliseen käyttöön sopiva annostus alfalipoiinihappoa on 250 mg kerran tai kahdesti päivässä. Alfalipoiinilisää suositellaan käytettäväksi 25 ikävuodesta eteenpäin. Alfalipoiinihapon käyttö on tutkimusten perusteella turvallista suurinakin annoksina.

Äänestä Bioteekin Super Alfalipoiini voittoon

Lue lisää Bioteekin Super Alfalipoiinista