Bioteekin Elinvoima – elinvoimaa ja hyvinvointia sinulle! | Bioteekki

Bioteekin Elinvoima – elinvoimaa ja hyvinvointia sinulle!

17.10.2016

Hyvinvoivassa kehossa asuu elinvoima. Valitsimme luonnon parhaat aineet, joihin suomalaiset ovat luottaneet jo vuosisatojen ajan. Kokosimme ne Bioteekin Elinvoima -sarjaksi, jotta sinä voisit hyvin joka päivä. Otimme huomioon myös käytön helppouden, kun teimme tuotteista jauheet, joita on helppo nauttia. Käytä niitä kuurina taikka osana jokaista päivää niin kehosi hymyilee. Kun keho voi hyvin – on mielikin iloisempi!

smoothie-kuitu-elinvoima-845px

© Mona’s Daily Style

Elinvoima Kuitu sisältää runsaasti kuitua. Eri kuiduilla on erilaisia vaikutuksia. Elinvoima Kuitu sisältää kuitua kaurasta, pellavasta, hampusta ja psylliumista. Lisänä on tyrniä, karpaloa ja lakritsinjuurta. Tämä monipuolinen ja hyvänmakuinen kuituvalmiste pitää vatsan onnellisena.

Elinvoima Viherjauhe on luonnollinen ja ravintorikas lisä ruokavalioon. Se sisältää monipuolisesti vahvoja vihreitä kasveja, kuten nokkosta, spirulinaa ja vehnänorasta, sekä muita kasviksia, kuten porkkanaa, hernettä ja parsakaalia. Jauhe on helppo nauttia sellaisenaan veteen sekoitettuna tai lisättynä smoothien joukkoon.

Elinvoima Puhdistuskuuri on tarkoitettu kuurimaiseen käyttöön. Se tekee keholle suursiivouksen. Luonnon omat puhdistavat kuidut ja yrtit, kuten nokkonen, voikukka ja kultapiisku, toimivat hellävaraisesti mutta  tehokkaasti.

Elinvoima NivelPii on täsmävalmiste nivelten ja luuston hyvinvoinnille. Sen sisältämät piimaa, C-vitamiini ja hivenaineet (boori, molybdeeni, kromi) tekevät koostu-muksesta rikkaan ja monipuolisen. C-vitamiini edistää kollageenin muodostumista mm. luustossa, nivelrustossa ja ihossa. Mukana on myös ruusunmarjaa ja tyrniä.

Elinvoima Merilevä sisältää luonnonmukaisesti tuotettua merilevärouhetta Ulko-Hebridien puhtaasta luonnosta. Merilevä on ravintoainerikas kasvi. Se sisältää erityisen paljon luontaista jodia, joka tukee energia-aineenvaihduntaa ja kilpirauhasen toimintaa.

Bioteekin Elinvoima tekee myös yhteistyötä Monas Daily Style -blogia pitävän Mona Niemisen kanssa. Lue Monan ensimmäinen kirjoitus, josta löydät kolme ihanaa smoothiereseptiä erityisesti Bioteekin Elinvoimakuitua hyödyntäen!

Mona's Daily Style