Bioteekin Probiootti comp on vuoden 2017 terveystuote | Bioteekki

Bioteekin Probiootti comp on vuoden 2017 terveystuote

21.10.2016

Suoliston ja limakalvojen hyvinvointiin kehitetty valmiste, Bioteekin Probiootti comp, on valittu vuoden 2017 terveystuotteeksi. Valinnan on tehnyt Suomen Terveystuotekauppiaiden liitto, joka jakaa vuosittain tunnustuksia terveystuotteille neljässä tuotekategoriassa.

Vuoden 2017 terveystuote logoSuomen Terveystuotekauppiaiden Liiton jäsenet valitsevat vuosittain vuoden terveystuotteen, superruoan, hoitotuotteen ja urheiluvalmisteen. Valinnalla halutaan antaa tunnustusta laadukkaille ja terveyttä edistäville tuotteille.

Bioteekin Probiootti comp on tuotu markkinoille vuonna 2015 ja se on kehitetty suoliston ja limakalvojen hyvinvointiin yhteistyössä Suomen johtavien probioottiasiantuntijoiden kanssa. Vahva, monipuolinen ja inuliiniton probioottivalmiste on kehitetty ja valmistettu Suomessa.

Yhteistyössä suoliston hyvinvoinnin asiantuntijoiden kanssa

Bioteekissa seurataan uusimpia tieteellisiä tutkimuksia ja tehdään tiivistä yhteistyötä alan johtavien yhteistyökumppaneiden kanssa. Bioteekin Probiootti comp on valittu vuoden 2017 terveystuotteeksi seuraavin kriteerein:

  • Tuotteen taustalla on tutkimustietoa ja onnistunutta tuotekehitystä
  • Tuotteella on laaja positiivinen kuluttajapalaute
  • Tuote on terveystuotealan tavoitteiden ja hengen mukainen
  • Tuote soveltuu itsehoitotuotteeksi terveydestään huolehtivalle kuluttajalle
  • Tuote on laadukas ja luotettava

Bioteekin tuotekehitystiimi on hyvin otettu tunnustuksesta. Suolistoasiantuntija ja elintarvikekemian tohtori Leea Pelto, joka on perehtynyt erityisesti probioottibakteereihin ja niiden hyötykäyttöön toteaa näin: “Yksi keskeisiä kiinnostuksen kohteitamme on ollut suoliston hyvinvointiin tarkoitettujen tuotteiden kehittäminen. Haluamme olla edelläkävijä suolistoasioissa ja saatu tunnustus vahvistaa tätä. Haluamme yrityksenä tuoda esiin suoliston merkitystä koko terveyden perustana sekä antaa vinkkejä siitä, miten jokainen voi luonnonmukaisesti ylläpitää suoliston terveyttä.”

Vahva koostumus ylläpitää limakalvojen kuntoa

Probiootti comp on monipuolinen ja vahva kapselivalmiste, sillä se sisältää vahvan pitoisuuden neljää tutkittua maitohappobakteerikantaa: Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus rhamnosus ja Bifidobacterium Bb-12. Tutkimukset osoittavat, että monipuolinen bakteerikanta vaikuttaa monipuolisesti koko elimistön hyvinvointiin.

Maitohappobakteerien lisäksi tuote sisältää glutamiinia ja biotiinia, jotka yhdessä ylläpitävät limakalvojen kuntoa. “Biotiinista voi tulla puutetta, jos suolistobakteeristo on häiriintynyt esimerkiksi antibioottikuurin aikana”, kertoo suolistoasiantuntija Leea Pelto.